Адвокат по стягненню боргів. ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ зі стягнення боргів ЧЕРЕЗ СУД В Києві

Повернути борг по розписці, договором позики і в інших випадках – складна процедура, так як боржник не завжди хоче або може повернути кошти в добровільному порядку.

Факторія Груп надає професійну юридичну допомогу – адвокат по стягненню боргів з фізичних осіб та юридичних осіб:

  • стягнення грошей за борговій розписці,
  • повернення боргу за договором позики, аліментів,
  • стягнення неустойки, збитків,
  • стягнення боргів за зобов’язаннями, що виникли на підставі векселя, облігації,
  • стягнення боргу з спадкоємців померлої людини і т.д.

ЗАХИСТ ІНТЕРЕСІВ БОРЖНИКА при стягненні боргу АБО КРЕДИТУ
Крім того Факторія Груп надає послуги із захисту від стягнення боргу або кредиту в судовому порядку або у виконавчому провадженні. Часто розписки, договори позики та інші документи оформлені неналежним чином, виконавче провадження відбувається з порушенням вимог законодавства і т.д. Якщо у Вашій справі є хоч найменша зачіпка для позитивного рішення юрист, який спеціалізується на стягнення боргів і захисту від стягнення грошових коштів, обов’язково її знайде, правильно доведе позицію і запропонує найбільш для Вас вигідний варіант вирішення питання.

ВАРТІСТЬ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ – Адвокат по стягненню боргів
Ціна послуг юриста залежить від складності справи, суми боргу, документів, що підтверджують виникнення боргу. Ми пропонуємо як разові послуги, так і повний супровід по стягненню заборгованості.

Разові юридичні послуги:

  1. Юридична консультація з питання повернення грошових коштів 
  2. Складання претензії, скарги при стягненні заборгованості
  3. Підготовка позовної заяви про стягнення грошей
  4. Підготовка заперечення на вимоги про повернення боргу
  5. Ознайомлення з матеріалами справами при стягненні заборгованості
  6. Проведення переговорів з боржником 

Комплексні юридичні послуги:

  • Ведення справ в суді в порядку спрощеного виробництва
  • Судове представництво в позовному провадженні 
  • Ведення виконавчого виробництва 

Повний супровід представництва інтересів клієнта в суді включає складання досудової претензії, підготовку і подачу позову до суду, в разі необхідності оформлення клопотань про витребування доказів, накладення забезпечувальних заходів, участь у всіх судових засіданнях, отримання рішення суду, виконавчого листа.

Ведення виконавчого виробництва: отримання виконавчого листа, збудження виконавчого виробництва, взаємодія з приставами, контроль за процесом виконавчого провадження, вжиття заходів до виявлення, арешту та реалізації майна боржника.

У своїй роботі з повернення боргів ми використовуємо тільки законні методи. Знання законодавства і великий досвід роботи дозволяють нашим юристам і адвокатам швидко і делікатно вирішувати поставлені клієнтом завдання!

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ зі стягнення боргів по розписці
Можливість стягнення боргу по розписці залежить від того, наскільки грамотно було оформлено боргове зобов’язання. У розписці повинні бути зазначені: місце і дата складання документа, ПІБ, паспортні дані та місце реєстрації сторін, сума позики, термін його повернення, підпис. Також в розписці бажано вказати наявність або відсутність відсотків за користування грошовими коштами та інші важливі для сторін умови. Бажано, щоб розписка повністю була написана позичальником.

 

 

Для замовлення послуги судовий захист – послуги адвоката по стягненню боргів  Ви можете зателефонувати нам за телефонами: +380443830676 або +380932002011 або написати нам на пошту: info@faktoria-group.com.ua

Догори